Blindr
sk cz si en

HonziiiiN

Man, 31
Plzeňský kraj - Česko
About me
Ahoj, jmenuji se Honza, je mi 30 a koníčku mám velké množství jako je squash, běh, cyklistika, výlety a procházky v přírodě. Další důležitá informace je, ze nejsem sám, ale patří ke mě malý mopsik Čiko. A čím se živým? No je to dlouhý příběh, ale v kostce řečeno se mi povedlo rozjet firmu, která se o nás dokáže postarat + se věnuji něčemu, co dokáže a vlastně už pomáhá těm, co tu pomoc nejvíce potřebuji. Víc ti rad řeknu, až spolu někam vyrazíme?
Looking for
Nehledám nic obyčejného a ani nic složitého. Nehrnu se bezhlavě do vztahu, ale ani do postele. Trpělivost je výsada a ten správný člověk za to stojí. Nemám ve zvyku lhát hned co otevřu píšu, takže budu rád pokud k sobě budeme upřímní.
Characteristics
Height: 193
Weight: 82
Hair: Blonďáček
Eyes: nebezpečně modré
This site uses cookies and other tracking technologies to differentiate between devices, personalize service, analytical and statistical purposes and customize content and ad serving. Some information can also be provided to our social media, advertising and analytics partners. If you continue to use the site, we assume it suits your current settings. You can change your settings at any time in your browser, which will significantly reduce the functionality of our site.